Simens interesuje kabl i drugi blok TE Pljevlja

Dodajte komentar

Njemačka kompanija koja u Crnoj Gori postoji od 2000. godine veoma je zainteresovana za razvoj poslovanja kroz uključivanje u energetski sektor, naročito u projekte poput podvodnog kabla i termoelektrane.

U toj kompaniji zadovoljni su više od decenije dugim poslovanjem u našoj zemlji, pišu Dnevne novine.

Predstavnik te kompanije Oto Oberparleiter ističe da je kompanija do sada u najvećoj mjeri prodavala medicinska sredstva i da namjerava da se ubuduće ističe u energetskom sektoru.

On je kazao Dnevnim novinama da je Crna Gora veoma dobar ambijent bez barijera u poslovanju i najavio snažnije učešće na našem tržištu kroz rast u energetici.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

“Ono što je karakteristično za nas je da nudimo više tehnološka rješenja, nego same proizvode. I svi energetski objekti su nam interesantni, počev od podmorskog kabla, drugog bloka termoelektrane, vjetroelektrane… To su projekti u kojima možemo da doprinesemo”, kazao je Oberparleiter Dnevnim novinama.

On je istakao da ta kompanija namjerava posebnu pažnju da posveti elektrifikaciji i pametnim mrežama koje imaju potencijal.

Iz Simensa su kazali da preporuku ovom brendu daje 160 godina iskustva, pozitivne povratne informacije sa tržišta, koje su zapravo učinile da i prije nego počne da radi Simens ima dobar glas.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *