EPCG povećala broj zaposlenih sa ugovorima na neodređeno: Stalno zaposleno još 88 radnika

Dodajte komentar

Ugovor o radu na neodređeno vrijeme početkom oktobra potpisalo je 88 radnika Elektroprivrede, dok bi do kraja godine to trebalo da uradi još njih desetak, najavljeno je iz kompanije.

Predsjednik Odbora direktora EPCG Srđan Kovačević kazao je da bi, prema njegovim saznanjima, do kraja godine ugovor o radu na neodređeno vrijeme trebalo da potpiše još desetak zaposlenih, prenosi list Elektroprivreda.

– Rad u EPCG, pored niza benefita, nosi i veliku odgovornost, zbog čega treba da nastavite s rezultatima koji su vas kvalifikovali za stalni radni odnos – kazao je Kovačevič na svečanosti povodom potpisivanja ugovora.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Iz kompanije su objasnili da je od 299 zaposlenih na određeno vrijeme ugovor o stalnom zaposlenju potpisalo 88 radnika, koji su ostvarili najbolje rezultate. Njihov prijem u stalni radni odnos omogućen je realizacijom programa dobrovoljnog odlaska iz kompanije uz isplatu otpremnina, koji su ove godine iskoristila 73 radnika.

Cilj programa dobrovoljnog odlaska u penziju je poboljšanje starosne strukture zaposlenih u EPCG.

Stalni radni odnos u EPCG je od septembra prošle godine zasnovalo skoro 200 radnika. Istovremeno je mogućnost sporazumnog odlaska iz kompanije uz isplatu otpremnina iskoristilo 445 zaposlenih.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *