WTM 2013: Crna Gora na turističkoj berzi u Londonu

Dodajte komentar

Crnogorska turistička ponuda biće predstavljena na  međunarodnoj turističkoj berzi „WTM 2013“ u Londonu.

Ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović predvodiće delegaciju koja će od 4. do 7. novembra učestvovati na međunarodnoj turističkoj berzi u Londonu.

Tokom sajma biće predstavljena objedinjena crnogorska turistička ponuda u saradnji sa strateškim partnerima, turističkom privredom i lokalnim turističkim organizacijama Budve i Herceg Novog.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Na štandu NTO Crne Gore, Svjetski savjet za turizam i putovanja (WTTC) organizovaće prijem povodom deset godina prestižne nagrade ,,Tourism for Tomorrow“. Štand naše zemlje, kako su najavili iz Ministarstva će biti domaćin dešavanja kao laureat ovogodišnje nagrade za projekat ,,Vrhovi Balkana“ u kategoriji ,,održivo upravljanje destinacijom“. Prijemu će prisustvovati dobitnici nagrade ranijih godina, žiri i partneri WTTC-a, prnosi Pobjeda.

Ministar Gvozdenović, državni sekretar Predrag Jelušić i direktor NTO CG Saša Radović će tokom sajma imati i sastanke sa predstavnicima turoperatora i aviokompanija, potencijalnim investitorima, te medijima u cilju promocije turističke ponude za narednu sezonu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *