Da li birate vilu ili kuću u Moskvi?

Dodajte komentar

Najjeftinija kuća u regionu Moskve može se kupiti za 250.000 rubalja (5.700 €), dok za najskuplju kuću treba izdvojiti 2 milijarde rubalja (oko 45.6 miliona €).

Prema portalu Cottage.ru, najjeftinija kuća se nalazi, u regionu Smolenska, uz autoput prema Bjelorusiji.

Za nešto veću cijenu, 300 hiljada rubalja (oko 6.800 eura) može se na periferiji regiona Moskve, na placu od 5 ari, kupiti skromni stambeni prostor od 40 kvadrata. Da Rusi rado kupuju nekretnine na selu pokazuje i podatak da je od 9 kuća u ovom selu, sedam prodato u kratkom roku, uglavnom vlasnicima koji tu borave u letnjim mjesecima.

Na nešto udaljenijoj lokaciji od centra Moskve, uz autoput prema Letoniji za istu cijenu na prodaju je ruševna kuća i 10 ari placa, a stotinak kilometara od glavnog grada za 400 hiljada rubalja može se kupiti seosko gazdinsvo koje uključuje šumu kroz koju protiče rijeka.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Trenutno najskuplja kuća za prodaju, sa cijenom od 26.000 po metru kvadratnom, nalazi se u elitnom naselju Žukovki, udaljenom 9 kilometara od centra grada, prenosi b92.

Kuća, površine 1.750 kvadratnih metara, uz 80 ari placa, posjeduje kućni bioskop, bazen, bilijar salu, saunu, tursko kupatilo, a u dvorištu vile je i kuća za pomoćno osoblje, površine 250 metara kvadratnih. Troškovi održavanja ove elitne nekretnine iznose preko 2 miliona rubalja (45.600 EUR).

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *