Potpisan protokol o saradnji između asocijacija menadžera Crne Gore i Srbije

Sa ciljem osnaživanja menadžerskog netvorka u regionu i unapređenja poslovne saradnje,  danas su u Beogradu predsjednici Asocijacije menadžera Crne Gore (AMM) Budimir Raičković i Milan Petrović ispred Srpske asocijacije menadžera (SAM), potpisali Protokol o saradnji.

U delegaciji Asocijacije menadžera Crne Gore bili su i zamjenik predjsednika Slavoljub Popadić i generalni sekretar Slobodan Radović.

„Ovaj sporazum predstavlja izuzetnu osnovu za poslovno povezivanje i doprinos razvoju ekonomija naših država jer menadžeri kao ljudi koje treba da krasi vizionarstvo i želja za napretkom imaju ključnu ulogu u promociji društvenog i ekonomskog razvoja našeg regiona – rekao je Budimir Raičković. Svi moramo raditi da Balkan napravimo boljim i ljepšim mjestom za život.

Srpska asocijacija menadžera ovom sporazumu pridaje veliki značaj i kao takav on pruža i formalne pretpostavke za i onako dobru saradnju dvije organizacije.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

-Naša očekivanja od mreže menadžera jesu želja za kontinuiranom edukacijom i fokus na znanje i razmjenu iskustava kako bi pomogli sebi, svom timu, organizacijijama koje vodimo i a samim tim i našim državama.

Delegacija Asocijacije menadžera Crne Gore sjutra nastavlja aktivnosti posjetom Privrednoj komori Beograda, gdje je predviđeno potpisivanje sporazuma o poslovnoj tehničkoj saradnji. Pored drugih zvanica najavljeno je i prisustvo ambasadora Crne Gore, NJ.E. Igora Jovovića.

Check Also

Otvoren Hipermarket Voli u Danilovgradu

Kompanija Voli je danas otvorila novi tržni centar, svoj prvi maloprodajni objekat u danilovgradskoj opštini. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *