Hypo Alpe-Adria-Banka: Premija na kamatu 20%

Dodajte komentar

Hypo Alpe Adria banka je u nedjelji štednje, od 28. oktobra do 4. novembra ponudila premiju za kamate na štednju od čak 20 odsto!

Štednja sa premijom je vrsta oročene štednje u eurima koja omogućava klijentu da redovnim mjesečnim ili tromjesečnim uplatama ostvaruje pravo na  premiju, koja se obračunava na kamatu po depozitu.

Visinu uloga sami određujete, a tokom trajanja akcije Hypo Alpe-Adria banka odobrava premiju od 20%!

Kamatna stopa i rok oročenja:

Rok 12 mjeseci 24 mjeseca
Kamatna stopa 4.00% 5,00%
Premija (u nedjelji štednje)
20,00% 20,00%

Ugovor o štednji može zaključiti svako domaće i strano fizičko lice,  štednja se vodi u eurima, a minimalni iznos za mjesečne uplate je 30 eura, a za tromjesečne 60 eura.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

– Klijent ima mogućnost da aktivira trajni nalog pri čemu ne mora da brine o tačnosti i  pravovremenosti uplata, jer  Banka izvršava uplate po trajnom nalogu klijenta.  Klijent može raspolagati štednjom i prije isteka roka oročenja pri čemu će na depozitni ulog biti obracunata kamata po stopi za štednju po viđenju.

Hypo banka, inače,  “Nedjelju štednje” obilježava i nizom manifestacija, obezbjeđujući štedne uloge novorođenoj djeci u toj sedmici;  te otvarajući vrata svojih filijala za djecu nižih razreda osnovnih škola, kroz “Otvorene dane za škole”.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *