Galaxy Note 3 zvanični telefon ZOI 2014

Dodajte komentar

Kompanija Samsung predstavila je saradnju sa Međunarodnim olimpijskim komitetom (MOK) u okviru inicijative „Samsungove pametne olimpijske igre“ kako bi zimske olimpijske igre u Sočiju 2014. pretvorila u tehnološki najinovativniju i najbesprekorniju olimpijadu tokom koje se neće koristiti papir.

Samsung i MOK teže ka tome da ZOI u Sočiju 2014. pretvore u dio današnjeg bežičnog digitalnog životnog stila u kom se ne koristi papir. Inicijativa „Samsungove pametne olimpijske igre“ stvoriće digitalnu kapiju za olimpijski duh sportista, zvaničnika i osoblja u Sočiju, kao i za navijače širom svijeta, putem Samsungovih najnovijih smart telefona i tehnologija i u mobilne aplikacije WOW – „Wireless Olympic Works“ (Bežični olimpijski radovi) i interaktivnih demo snimaka sa zimskim olimpijskim sportovima.

Kako bi ta vizija oživjela, novi Samsung Galaxy 3 proglašen je za zvanični telefon olimpijskih igara u Sočiju 2014. MOK će ovim uređajem m snabdijeti sve sportiste koji učestvuju u ZOI u Sočiju 2014.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

„Samsung vjeruje da olimpijski duh može da pokrene ljude ka veličini. Inicijativa „Samsungove pametne olimpijske igre“ ujediniće i inspirisati ljude jer će ih približiti igrama putem sadržajnih i smislenih veza sa inspirativnim sportistima, inovativnom tehnologijom i uzbudljivim, interaktivnim iskustvima“, izjavio je Janghi Li, izvršni potpredsjednik u odjeljenju za mobilni marketing u kompaniji Samsung Electronics.

„Naše tehnologije koje su inspirisane ljudima svima pružaju priliku da osjete uzbuđenje zimskih olimpijskih igara u Sočiju 2014. godine, da vide prelijep položaj i lokalitete u Sočiju, kao i milijarde drugih ljudi, pripadnika različitih kultura, koji vole igre – bez obzira na to gdje se nalaze“, prenose agencije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *