Galaxy Note 3 zvanični telefon ZOI 2014

Kompanija Samsung predstavila je saradnju sa Međunarodnim olimpijskim komitetom (MOK) u okviru inicijative „Samsungove pametne olimpijske igre“ kako bi zimske olimpijske igre u Sočiju 2014. pretvorila u tehnološki najinovativniju i najbesprekorniju olimpijadu tokom koje se neće koristiti papir.

Samsung i MOK teže ka tome da ZOI u Sočiju 2014. pretvore u dio današnjeg bežičnog digitalnog životnog stila u kom se ne koristi papir. Inicijativa „Samsungove pametne olimpijske igre“ stvoriće digitalnu kapiju za olimpijski duh sportista, zvaničnika i osoblja u Sočiju, kao i za navijače širom svijeta, putem Samsungovih najnovijih smart telefona i tehnologija i u mobilne aplikacije WOW – „Wireless Olympic Works“ (Bežični olimpijski radovi) i interaktivnih demo snimaka sa zimskim olimpijskim sportovima.

Kako bi ta vizija oživjela, novi Samsung Galaxy 3 proglašen je za zvanični telefon olimpijskih igara u Sočiju 2014. MOK će ovim uređajem m snabdijeti sve sportiste koji učestvuju u ZOI u Sočiju 2014.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

„Samsung vjeruje da olimpijski duh može da pokrene ljude ka veličini. Inicijativa „Samsungove pametne olimpijske igre“ ujediniće i inspirisati ljude jer će ih približiti igrama putem sadržajnih i smislenih veza sa inspirativnim sportistima, inovativnom tehnologijom i uzbudljivim, interaktivnim iskustvima“, izjavio je Janghi Li, izvršni potpredsjednik u odjeljenju za mobilni marketing u kompaniji Samsung Electronics.

„Naše tehnologije koje su inspirisane ljudima svima pružaju priliku da osjete uzbuđenje zimskih olimpijskih igara u Sočiju 2014. godine, da vide prelijep položaj i lokalitete u Sočiju, kao i milijarde drugih ljudi, pripadnika različitih kultura, koji vole igre – bez obzira na to gdje se nalaze“, prenose agencije.

Check Also

Letonski airBaltic uvodi liniju do Tivta

Letonska aviokompanija airBaltic je objavila red letjenja za narednu ljetnju sezonu koja počinje krajem marta …

Leave a Reply

Your email address will not be published.