Porto Montenegro u svjetskim medijima

Dodajte komentar

Naslovne strane italijanskih, ruskih, francuskih, turskih i kineskih magazina o putovanjima ovog ljeta krasile su fotografije Porto Montenegra, kojeg su novinari opisivali kao “najprestižniju jahting destinaciju na Mediteranu”, “omiljeno stjecište svjetskog džet-seta” i “dragulj Jadrana sa atraktivnim kulturnim sadržajima”. 

“Porto Montenegro su novinari okarakterisali kao “izuzetno uspješan međunarodni projekat”, “prvi izbor za ugledne investitore kada su u pitanju nekretnine”, i projekat koji “stvara izuzetan uticaj na društveni i ekonomski razvoj čitavog regiona”, rekao je portparol ove kompanije, Danilo Kalezić.

O naselju i marini ovog ljeta izvještavali su prestižni kineski magazini Life Express, Pure Travel, Shine, Tatler, Marie Claire, Figaro, italijanski magazini Novus, Barche, Nautech, ruski Tout, Objekt, Motorboat & Yachting, CEO, britanski Evening Standard, The Sunday Times, The Telegraph i mnogi drugi, prenosi portal Cdm.

Kadrovi naselja i marine, Purobeach-a i ugostiteljskih objekatata našli su se i u novoj TV sezoni Nautic Chanel-a koji se emituje u više od pedeset zemalja svijeta, Sissy News TV kanalu sa Tajlanda, i reportažama mnogih evropskih TV kuća.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *