INFOFEST 2013: Najbolji Čikom i Saga

Dodajte komentar

Glavna festivalska nagrada za najbolji kompanijski nastup na festivalu informatičkih dostignuća, INFOFEST 2013, dodijeljena je u subotu kompanijama ČIKOM iz Podgorice i SAGA iz Beograda, saopšteno je iz Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije.

Odluka o dodjeli nagrada i priznanja najuspješnijim učesnicima ovogodišnje manifestacije donesena je na završnoj zajedničkoj sjednici Upravnog i Stručnog odbora INFOFEST-a 2013 koja je održana u petak u Miločeru.

– Za inovativnost u predstavljanju turističke ponude Crne Gore na bazi informaciono-komunikacionih tehnologija dodijeljeno je priznanje Ministarstvu održivog razvoja i turizma Crne Gore, navodi se u saopštenju.

Crnogorskom Telekomu dodijeljeno je priznanje za najznačajniju festivalsku komercijalnu objavu novih rješenja za unapređenje mreža i servisa učinjenu na INFOFEST-u 2013.

Agenciji za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP) i Međunarodnoj uniji za telekomunikacije dodijeljeno je posebno priznanje za izuzetan doprinos afirmaciji Festivala informatičkih dostignuća kroz organizaciju Međunarodne konferencije regulatornih tijela u sektoru elektronskih komunikacija.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Za kvalitativan doprinos INFOFEST-u kroz organizaciju Menadžment savjetovanja poštanskih uprava regiona pod nazivom ,,Digitalna teritorija pošte“, priznanje je dodijeljeno Pošti Crne Gore.

Za nabolji debitanstki nastup na INFOFEST-u 2013, nagradu je dobila kompanija Koving, dok je najbolje prezentovano rješenje imala kompanija E-smart sistem za projekat ,,Servisi državne uprave u privatnom hosting okruženju“.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *