Nagrada za Slovensku plažu

Dodajte komentar

Zlatna plaketa za vrhunski kvalitet Novosadskog sajma dodijelean je turističkom naselju ” Slovenska plaža – jedinstvena zelena oaza”.

“Osmišljavajući novi koncept turističkog proizvoda, a sve sa ciljem da isti bude atraktivan što većem broju emitivnih turističkih tržišta, Hotelska grupa Budvanska rivijera nastoji održati višegodišnju dobru turističku komunikaciju sa tržištima regiona. U toj konkurenciji tržište Srbije svakako prednjači u broju noćenja, ostvarenih posredstvom velikog broja turističkih agencija sa kojima Hotelska grupa uspješno sarađuje”, navela je PR HG Budvanska rivijera Vesna lagator.

Ona je dodala da je do sada ostvarenom turističkom prometu sezone 2013. u Budvanskoj rivijeri, oko 34.000 noćenja realizovano je sa tržišta Srbije (najvećim dijelom u Slovenskoj plaži), što čini 8% ukupno ostvarenog prometa.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

“U oštroj turističkoj utrci ovo tržište već godinama stabilno drži visoku poziciju i nakon tržišta Rusije i Francuske, na trećem je mjestu. Adaptiranje Slovenske plaže, čije inoviranje ponude je bilo usmjereno jednako na smještajni dio i prateći hotelski sadržaj, kao i na oživljavanje i održavanje velikog zelenog parka kojim je Turističko naselje okruženo, za rezultat je prije svega imalo kategorizacioni pomak. Velika zelena površina koja je karakteristična za Slovensku plažu još od samog otvaranja Turističkog naselja davne 1984- te godine, danas se redovnim održavanjem i stalnim oplemenjivanjem fonda na površini od 14 hektara uzdiže i krasi ne samo taj prostor, već i cijeli grad Budvu”, istakla Lagator.

Turističko naselje je dobitnik brojnih nagrada kao i sertifikata Evropske Unije Eco label koji najbolje potvrđuju opredijeljenost i nastojanja da je kvalitet imperativ, a aktivno prisustvo i konkurentnost na modernoj turističkoj mapi- cilj.

Za Hotelsku grupu Budvanska rivijera turistička sezona još uvijek nije završena i u hotelima Slovenska plaža, Aleksandar, Palas i Castellastva trenutno odmara 2. 688 gostiju.

Zatvaranje hotela je predviđeno sukcesivno do kraja oktobra mjeseca. (vijesti.me)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *