iPad 5 i iPad mini 2 će imati bolje kamere?

iPad 5 i druga generacija iPada mini, koji bi mogli da budu predstavljeni čak i ovog mjeseca, mogli bi da imaju znatno bolje kamere, sudeći po analitičaru Mingu Kuou iz kompanije KGI Securities.

Kuo tvrdi da će oba tableta biti predstavljena u četvrtom kvartalu ove godine i da će Apple unaprijediti njihove kamere za koje se nada da će predstavljati centralnu prodajnu tačku ovih uređaja.

Analitičar očekuje senzor od 8 megapiksela, u poređenju sa 5 megapiksela koji se nalazi na trenutnim modelima.

Apple bi takođe mogao da odluči da doda i određene softverske funkcije za kameru koje su predstavljene sa modelom iPhone 5S, poput usporenog snimanja koje bilježi HD video brzinom od 120 kadrova u sekundi.

Očekuje se da će peta generacija iPada imati znatno manju površinu sa identičnim 9.7-inčnim ekranom. Kućište bi takođe moglo da sadrži određene dizajnerske crte viđene na iPadu mini poput tanjeg okvira.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Spoljni izgled iPada mini 2 predstavlja veću misteriju. Iako se očekuje da će doći sa Retina displejom, određeni izvještaji tvrde da su Appleovi dobavljači tek nedavno počeli sa njihovom proizvodnjom.

Ovo bi moglo da znači jednu od dvije stvari: Ili će Apple odložiti predstavljanje tableta za 2014. godinu, ili će on biti predstavljen krajem 2013. godine u ograničenom broju – poput iPhonea 5S, prenose agencije.

Check Also

MF zadovoljno procjenama EBRD, ali očekuju rast od 4,7 odsto

Imajući u vidu dosadašnje rezultate, očekivane povoljne trendove u trećem kvartalu i ostatku godine, a …

Leave a Reply

Your email address will not be published.