UNIQA International sponzor crnogorske skijašice Ivane Bulatović

Dodajte komentar

U prostorijama UNIQA osiguranja u Podgorici danas je potpisan Ugovor o sponzorstvu između kompanije UNIQA International iz Austrije i mlade skijašice Ivane Bulatović, crnogorske reprezentativke koja će učestvovati na predstojećim Olimpijskim igrama Sochi 2014.

U ime UNIQA International-a Ugovor je potpisao član Odbora direktora za Jugo-istočnu Evropu gospodin Zoran Višnjić.

„ Mi smo osiguravajuća Grupa koja je već prepoznatljiva po podržavanju vrhunskog sporta, kako na matičnom tržištu Austrije gdje kao tržišni lider konstantno podržavamo vrhunske skijaše Benni Reich-a i legendu sporta Stephan-a Eberharter-a, tako i u cijeloj regiji.
Izuzetak nije ni Crna Gora, gdje je UNIQA već podržala neke od etabliranih crnogorskih sportista.
Kao uspješna evropska osiguravajuća Grupa sa jakom ambicijom daljnjeg rasta, znamo prepoznati potencijal, strast i ambiciju i kod drugih, te tako podržavamo i mlade sportiste u regiji koji takodje žele svojim radom i upornošću ići ka vrhu.
Zbog toga nam je veoma drago da smo svoju podršku u Crnoj Gori dali upravo perspektivnoj skijašici Ivani Bulatović, i nadamo se da će ići stopama nekih njenih poznatijih koleginica, kao što je proslavljena austrijska skijašica i svjetska šampionka Marlies Schild, koju UNIQA takođe sponzorise.
Tako Ivani želimo puno zdravlja i sportske sreće u narednim takmičenjima, a posebno na predstojećoj Olimpijadi u Sochi. “ – istakao je gdin Zoran Višnjić.

Ovaj Ugovor dodatni je podstrek za mladu crnogorsku sportiskinju.

“ Zahvaljujem se kompaniji UNIQA International na razumevanju i na podršci koju mi je pružila u nastojanju da u narednoj sezoni i predstojećoj zimskoj Olimpijadi ostvarim što bolje sportske rezultate ” – kazala je Ivana Bulatović.

Potpisivanju Ugovora prisustvovali su gospođa Nela Belević, Izvršni direktor UNIQA Crna Gora, gospodin Wolfgang Kindl, član Odbora direktora UNIQA Versicherungen AG i CEO UNIQA International AG kao i NJ.E. odlazeći ambasador Austrije u Crnoj Gori, gospodin Martin Pammer, ujedno jedan od inicijatora ove saradnje.

“ Ulažući u oblasti poput sporta, kulture i umjetnosti, i mlade ljude kako bi im omogućili da pokažu svoj talenat, želimo da damo svoj skromni doprinos zajednici i to je najvažniji cilj našeg društveno odgovornog poslovanja ” – istakla je gđa Nela Belević.

„ Izuzetno me raduje podrška koju je UNIQA na inicijativu Ambasade pružila mladoj crnogorskoj skijašici Ivani Bulatović. UNIQA je jedna od najvažnijih i najuspješnijih osiguravajućih kuća u Austriji, kao i u Srednjoj i Južnoj Evropi. Ovim projektom UNIQA je još jednom dokazala koliki može biti doprinos jednog uspješnog preduzeća u uspjesima susjednih zemalja i njenog stanovništva. Želim Ivani i UNIQA-i zajedno sve najbolje i puno uspjeha! “ – zaključio je g-din Martin Pammer.

“ Na inicijativu NJ.E. ambasadora Pammer i gospodina Buseka, danas se Ivana priključuje velikoj UNIQA ski porodici pored Marlies Schild, Benni Reich-a i legende skijanja Stephan-a Eberharter-a. Nije skijanje jedina vrijednost koju Ivana posjeduje, to je i njen duh. Jutros sam u avionu rekao gospodinu Višnjiću da sam počeo da pratim Ivanin twitter profil, što je možda čudno u mojim godinama ali na njenom profilu stoji izjava: “Ja sam skijašica, to nije ono čime se ja bavim već šta jesam.” Ova izjava pokazuje strast, entuzijazam i posvećenost, na isti način kao što UNIQA Crna Gora nastupa na crnogorskom tržištu.” – zaključio je g-din Wolfgang Kindl.

Biografija skijašice Ivane Bulatović

Ivana Bulatović je reprezentativka Crne Gore u alpskom skijanju i budući predstavnik naše države na Olimpijskim igrama Sochi 2014. Takmiči se od svoje 6. godine I državni je prvak već duži niz godina.

Do sada je učestvovala na velikom broju medjunarodnih takmičenja kao što su Topolino (Svjetsko prvenstvo za mladje kategorije), EYOWF (Evropsko prvenstvo za pionire), mnoge FIS trke kao i svjetsko prvenstvo u Schladmingu u februaru ove godine, gdje je u slalom ostvarila 85. poziciju I tako postala jedan od 100 najboljih skijaša svijeta. Prošle godine je osvojila Olimpijsku B normu I kandidovala se za naredne zimske Olimpijske igre.

Bankar.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *