Radnik obezbjeđenja slučajno iz pištolja opalio hitac u Atlas banci

Dodajte komentar

Težak incident dogodio se juče oko podne u poslovnici Atlas banke na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici prilikom kontrole oružja, jedan od radnika obezbjeđenja iz firme “Securitas  Montenegro” ispalio je metak iz službenog pištolja.

Vijestima je iz banke rečeno da je metak završio u podu prostorije gdje su bili jedino radnici obezbjeđenja, ali da je pucanj svakako izazvao metež među klijentima i službenicima banke.

Zamjenik izvršnog direktora “Atlas banke” Đorđe Đurđić, potvrdio je da se dogodio incident prilikom, kako je kazao, ustaljene kontrole radnika firme “Securitas Montenegro”, koji su angažovani na poslovima obezbjeđenja svih njihovih poslovnica.

Odgovorni u toj firmi za obezbjeđenje juče popodne napravili su konačan izvještaj o događaju, a danas će svoje viđenje incidenta dostaviti na ocjenu inspektorima Uprave policije.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Događaj iz “Atlas banke” juče zvanično nije prijavljivan Upravi policije, jer prema ustaljenoj proceduri, radnici firme “Securitas Montenegro” su dužni da u roku od 24 sata policiji dostave konačan izvještaj o incidentu.

Zbog nemilog događaja u filijali “Atlas banke” u Podgorici rukovodstvo banke odlučilo je tokom dana da se telefonski izvini klijentima, koji su pretrpjeli šok.

Vijestima je rečeno da su zaposleni iz banke pozvali klijente banke, izvinili im se zbog toga što su pretrpjeli strah, a svima su na kućne adrese poslali i cvijeće, bombonjere… (ND Vijesti, CdM.me)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *