Nova serija računara Dell Precision

Dodajte komentar

Kompanija Dell predstavila je nove modele računara Dell Precision M4800, M6800, T3610, T5610 i T7610, koji su idealna rješenja za profesionalce iz oblasti 3D modeliranja i programiranja, inženjeringa i različitih naučnih disciplina.

Uz unaprijeđene performanse, izuzetne grafičke mogućnosti, jake procesore i druge napredne tehnologije, nova linija Dell računara omogućava realizaciju i najzahtjevnijih operacija, kao i razvoj složenih softverskih aplikacija.

Kao najmoćnije prenosive radne stanice u industriji, modeli M4800 i M6800 prvi na tržištu posjeduju i Quad HD+ IGZO ekran dijagonale 15,6 inča, sa visokom rezolucijom i opciono Wacom multi-touć tehnologijom za lakšu i intuitivnu kontrolu sa svih deset prstiju.

Novi računari koriste memoriju od 16GB i brzinom rada od 1866 MHz, Intel Core i5 i i7 procesore uz mogućnost ugradnje Core i7 Extreme Edition verzije, kao i AMD FirePro i NVIDIA Quadro profesionalne grafičke kartice.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Oba modela su takođe pouzdana jer baterija traje čitav dan, a uključuje i dodatnu bateriju i AMD Enduro i NVIDIA Optimus tehnologije, kao i vodeća sigurnosna rješenja koja podrazumijevaju sveobuhvatno šifrovanje, napredno utvrđivanje autentičnosti i vrhunsku zaštitu od virusa, prenosi Capital.

Dizajnirana za naučne analize, profesionalni inženjering i kompleksno 3D modelovanje, nova linija desktop računara obuhvata model T3610, koji posjeduje Intel Xeon centralni procesor, zatim izuzetno snažna „mašina“ manjih dimenzija sa oznakom T5610, kao i model T7610, najmoćnija desktop radna stanica na svijetu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *