Royal Group kupuje Kraljičinu plažu za 21 milion eura

Dodajte komentar

Predstavnici budvanske i barske opštine obavljaju završne pregovore sa kompanijom Royal Group iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) o prodaji Kraljičine plaže.

Devetočlana komisija sastavljena od predstavnika opština Budva i Bar obavlja završne pregovore sa kompanijom iz UAE o prodaji Kraljičine plaže, koja se nalazi između Buljarice u opštini Budva i Čanja u opštini Bar.Radi se o prostoru od 42,37 hektara jedne od najljepših plaža na crnogorskom primorju, od kojih 230.000 kvadrata pripada budvanskoj, a 180.000 barskoj opštini.

Na raspisani tender javila se jedino kompanija iz Abu Dabija, koja je za taj prostor ponudila 21,2 miliona eura, sa namjerom da na području Kraljičine plaže sagradi veliki turistički kompleks, prenosi portal Seebiz.

Royal Group je dostavio dokaze o dosadašnjim ulaganjima, bankarsku garanciju od 500.000 eura i ostala tražena dokumenta, a realizacija jedne od najvećih investicija mogla bi početi do kraja godine.

[widgets_on_pages id=”Baner”]”

U prvoj fazi bio bi građen supermoderan hotel, koji bi predstavljao osnovu za planirani elitni turistički kompleks, značajan za turizam u Crnoj Gori.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *