Danas otvaranje H&M-a u Beogradu

Prva prodavnica švedske modne kuće H&M (Hennes & Mauritz) u Srbiji biće otvorena danas u beogradskom tržnom centru Delta siti.

Ponudiće širok asortiman garderobe za muškarce, žene, tinejdžere i decu, uključujučhi sportsku odjeću, donje rublje, modne dodatake i kozmetiku.

Prvih 300 posjetilaca koji budu čekali u redu dobiće vaučere u vrednosti od 1.500 dinara, dok će svi kupci moći da kupe jedan omiljeni modni komad uz popust od 20 odsto. 

Prodavnica će na prostoru od 2.100 kvadratnih metara, ponuditi širok asortiman garderobe koja je podijeljena u nekoliko različitih modnih koncepata. U planu je da sljedeća prodavnica bude otvorena u tržnom centru Stadion na Voždovcu, a za proljeće je najavljen dolazak H&M-a u Novi Sad.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

H & M osnovan je u Švedskoj 1947. godine. Osim H&M, grupacija uključuje brendove & Other Stories, Cheap Monday, COS, Monki i Weekday, kao i H&M Home.

H&M Group obuhvata oko 2.900 prodavnica na 50 tržišta, uključujući i tržišta na kojima posluje putem franšiza. U 2012. godini prodaja uključujući i PDV iznosila je 140.948 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih je više od 104.000. (B92)

Check Also

MMF odobrio najveću tranšu ikada iz svojih rezervi: Najviše opet najbogatijim zemljama

Bord guvernera Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) odobrio je najveću alokaciju Specijalnih prava vučenja (SDR) ikada …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *