Prvi H&M u Beogradu od 29. avgusta

1 komentar

Švedska modna kuća H&M (Hennes & Mauritz), otvoriće svoju prvu prodavnicu u Srbiji, u tržnom centru Delta siti, 29. avgusta, prenosi B92.

Prodavnica će na prostoru od 2.100 kvadratnih metara, ponuditi širok asortiman garderobe koja je podijeljena u nekoliko različitih modnih koncepata za žene, muškarce, tinejdžerke i djecu.

Jesenju kolekciju 2013. kreirao je dizajnerski tim H&M-a, kao liniju razigranih stilova, koja kombinuje veoma naglašene siluete sa više dekorativnih detalja. Stil koji oslikava dječački duh objedinjuje oblike različitih krojeva i haljine od prefinjenih materijala.

“Kao nekome ko diktira visoku modu po povoljnim cijenama, kompaniji H&M je izuzetno drago što će modno osviješćenim kupcima u Srbiji pružiti inspiraciju, da svom stilu dodaju lični pečat”, kaže generalni direktor za H&M u Srbiji Klaudija Osvald.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Na dan otvaranja prodavnice, prvih 300 kupaca će na poklon dobiti kartice u iznosu od 1.500 dinara. U toku dana, kupcima će biti ponuđeno 20 odsto popusta na njihov omiljen modni komad. Kakve će biti cijene H&M-a u Srbiji već sada možete provjeriti na zvaničnom sajtu švedske kompanije.

U planu je da sledeća prodavnica bude otvorena u tržnom centru Stadion na Voždovcu, a za proljeće je najavljen dolazak H&M-a u Novi Sad.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • Treba neko da organizuje šoping ture do BG, uz splavarenje po biogradskih splavova do kasno u noć.
    Sad se brzijom autoputom lako i brzo stiže 😉

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *