Dajners klub opet u Sloveniji

Dodajte komentar

Dajners klub počeo je da uspostavlja prodajnu mrežu u Sloveniji pošto je novi vlasnik franšize Dajnersa za Sloveniju, Erste bank dobila licencu Banke Slovenije.

Generalni direktor novoosnovane kompanije u Sloveniji – Erste kard, Mladen Mirko Tepuš rekao je da će do polovine avgusta svima koji imaju stare Dajners kartice biti poslate ponude za nove.

Uslov za dobijanje nove kartice je izmirenje eventualnog duga prema Dajnersu. Banka Slovenije je 17. maja zabranila korišćenje kartice Dajners kluba Slovenija zbog neplaćanja potraživanja trgovcima sa kojima je taj klub sklopio ugovore.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Na platnim mjestima tada je zabranjen prijem platnih kartica slovenačkog Dajnersa, kao i Dajners kartica izdatim u drugim zemljama.

Kako je juče rečeno, dogovorom trgovaca, Dajners kluba internešnela i konzorcijuma banaka predvidjenio je vraćanje duga Dajners kluba Slovenija trgovcima.

Erste banka računa da će do kraja godine pridobiti 50.000 korisnika novih kartica Dajners, a želja im je da dostigne 80.000 koliko je korisnika ranije imao slovenački Dajners, prenosi portal b92.

Nova kompanije u Sloveniji je vlasništvo hrvatskog kluba Erste kard i zapošljava 15 ljudi, a planira da do kraja ove godine broj zaposlenih poveća na 60.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *