Novi tender za „Onogoštove“ hotele

Dodajte komentar

Stečajna uprava Hotelsko-turističkog preduzeća „Onogošt“ raspisala je novi oglas za prodaju hotela u Nikšiću i Risnu, kao i kafane „Šavnik“, po ukupnoj početnoj cijeni od 11,8 miliona eura, kao i na prethodnom javnom nadmetanju.

Za učešće u javnom nadmetanju zainteresovani mogu da se prijave do 29. avgusta, uz obavezno dostavljanje dokaza o uplaćenom depozitu od deset odsto.

Javno nadmetanje biće održano 2. septembra u 13 sati u prostorijama podgoričkog Privrednog suda. Licitacioni skok iznosi 10.000 eura.

Na prodaju je ponuđen hotel „Onogošt“ u Nikšiću, po početnoj cijeni od četiri miliona eura, koliko je iznosila i na prošlom nadmetanju. Hotel „Teuta“ u Risnu ponuđen je po cijeni od 7,8 miliona eura, a kafana „Šavnik“ za 8.000 eura.

[widgets_on_pages id=”Baner”]”

Pravo na dostavljane ponuda imaju svi građani i preduzeća koji tri dana prije javnog nadmetanja polože jemstvo od deset odsto.

Prijave se podnose za svaku nepokretnost pojedinačno koje se posebno i licitiraju i prodaju.

Nepokretnosti i oprema se prodaju u viđenom stanju sa statusom u kojem se nalaze u trenutku prodaje, bez prava na naknadnu reklamaciju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *