Institut Igalo bez slobodnog mjesta do 1.oktobra

U Institutu “Dr Simo Milošević” u Igalu popunjenost je više nego dobra, pa je nakon dužeg perioda služba prodaje i marketinga obavjestila poslovne partnere da je buking zatvoren.

U oba zdanja, Mediteranskom zdravstvenom centru i Prvoj fazi Instituta sa soliterom, na oporavku i liječenju je 1000 gostiju, što je 20 odsto više u odnosu na isti lanjski period.

Mjesta neće biti do oktobra, kaže za Radio Jadran, izvršni direktor Zoran Kovačević. 

Ovo se i očekivalo, s obzirom na poteze menadžmenta napravljene još sredinom prethodne godine. Sada su nam najborojniji gosti Skandinavci, pa Rusi i gosti iz regiona. U septembru će opet biti najviše Norvežana, Rusa i Holanđana. U oktobu očekujemo dodatnu norvešku grupu iz državnog programa, ali i potpuno novi program – joga kamp iz Švedske”, ističe Kovačević.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Ovo je više nego uspjeh ako se zna da je tendencija turističkih kretanja zdravstveni turizam, a samim tim je i ponuda, odnosno konkurencija izuzetno jaka.

Ulaganja u Sportski centar Instituta pokazala su se veoma opravdana.

Naime, boravak sportskih ekipa, počev od reprezentacije, olimpijskih pobjednika u skijanju slobodnim stilom iz Bjelorusije ili ekipa vaterpolokluba “Monpelje” iz Monpeljea, moskovskog Dinama, “CSK”-a , ovog proljeća, plivačke i vaterpolo reprezentacije Kazahstana kao i moskovski fudbalski klub Stroginov, odlična su preporuka.

Danas su u Institutu na ljetnjim pripremama ekipe iz Rusije i to košarkaškog kluba “Slavljanka”, odbojkašice Tumen-a i mačevaoci CSK. Narednih dana pridružiće im se još tri fudbalska i jedan gimanstičarski klub, takođe iz Rusije.

“Za dva dana usluge smještaja u Institutu koristiće i izuzetna imena naše i evropske kinematografije, za vrijeme trajanja Filmskog Festivala. Nama je čast da smo kao domaćini odabrani i ovog puta”, kazao je izvršni direktor, Zoran Kovačević.

Check Also

Koje zemlje u EU najviše troše električnu energiju iz obnovljivih izvora

Proizvodnja električne energije iz obnovljivih izvora porasla je za gotovo pet odsto za samo godinu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.