Lady Gaga najplaćenija prema Forbes listi

Dodajte komentar

Lady Gaga je najbolje plaćena slavna ličnost mlađa od 30 godina, prema istraživanju magazina Forbes.

Ona je u poslednjih godinu dana zaradila oko 80 miliona američkih dolara, uprkos tome što je otkazala dio svoje turneje zbog operacije kuka. Kako Forbes navodi, zarada bi bila mnogo viša da je bila u stanju da završi turneju.Prošle godine bila je na četvrtom mjestu ove Forbesove liste, dok je pjevačica Taylor Swift, koja je prošle godine bila na prvom, sada pala na treće mjesto sa zaradom od 55 miliona dolara. Na drugom mjestu je Justin Bieber sa 58 miliona a Rihhana je pala na peto mjesto sa zaradom od 43 miliona.

Žene dominiraju ovom listom i to su uglavnom pop zvijezde. Iz ostalih kategorija izdvaja se Jennifer Lawrence, najbolje plasirana poznata glumica, ona je zaradila  26 miliona dolara čime je dospjela na osmo mjesto ove liste.

[widgets_on_pages id=”Turizam”]

Druga glumica koja takođe čini ovu listu je Kristen Stewart. Kristen je posljednjim dijelom filma Twilight zaradila 22 milona dolara što je dovodi do devetog mjesta, prenosi Bizlife.

Magazin Forbes sastavlja ovu listu listu na osnovu analiza prodaje ulaznica za koncerte, prodaje albuma, zarade filmova i drugih činjenica koji utiču na formiranje zarada slavnih. U sastavljanju ovogodišnje liste gledala se zarada od juna prošle do juna ove godine.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *