M:tel ostvario profit nakon 6 godina postojanja u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Prošla godina je bila prva u kojoj je M:tel poslovao sa profitom, za šest godina poslovanja u Crnoj Gori, izjavio je izvršni direktor kompanije Vladimir Lučić i naglasio da će ove godine ostvariti najmanje triput veći profit nego lani.

– U prvih šest mjeseci ove godine, iako veoma izazovnih, jer je od juna prošle godine uvedena taksa na SMS karticu, ostvarili smo prihod na nivou cijele prošle godine – kazao je Lučić na konferenciji za medije.

Istakao je da je broj postpejd korisnika porastao za 11 odsto, a da su troškovi poslovanja značajno smanjeni.

– Trenutno zapošljavamo 239 ljudi, a gotovo svi imaju ugovore na neodređeno vrijeme. Od početka godine imamo 11 novozaposlenih, a planiramo da sa još nekoliko profesionalaca ojačamo naš tim – istakao je Lučić.

[widgets_on_pages id=”Turizam”]

Osim na rezultate poslovanja, u kompaniji su ponosni i na sponzorstvo Košarkaškom savezu Crne Gore, u sklopu kojeg će poslati 25 navijača na Evropsko prvenstvo u košarci, koje će se u septembru održati u Sloveniji.

– Nesebična podrška koju nam M:tel daje od početka ove godine obavezuje sve nas na dodatni trud ka ostvarenju uspjeha, kakve i kompanija ostvaruje – kazao je direktor reprezentacije i član predsjedništva KSCG-a Danilo Mitrović.

Selektor Luka Pavićević je rekao da reprezentacija u nedjelju odlazi na Zlatibor, gdje će se pripremati za Evropsko prvenstvo i posebno zahvalio M:telu na podršci i promociji košarke i sportskog duha i javnosti i na obezbjeđivanju navijačke podrške u Sloveniji.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *