OTP banka Srbija podržava EXIT Fest i dijeli nagrade

Za sve ljubitelje festivala, za one koje vole da pjevaju, plešu i za one koji znaju da otpadaju sa stilom, OTP banka i EXIT vas pozivaju na učešće u akcijima koje vam mogu omogućiti ulaznice za najbolji festival u Evropi. Akcije su zabavne, izazovne i krajnje jednostavne.

Ukolko voliš da pjevaš: OTPevaj!
Ukoliko voliš da plešeš: OTPleši!
Ukoliko vjeruješ da je biti hedonista umjetnost, voliš da blejiš i radiš to na poseban način-OTPadni!

[widgets_on_pages id=”Turizam”]

Snimi sebe kako pjevaš na ulici, pijaci u tržnom centru, na vrhu zgrade, ispod vode, u liftu, u hali, na tavanu, na najzabavnijem mjestu koje možeš da smisliš. Ili, kako plešeš u sobi, u velikim i malim prostorima, otvorenim ili zatvorenim. Snimi ili pošalji fotografiju sebe kako blejiš, sjediš, ležiš, odmaraš, meditiraš, kuliraš ili otpadaš… na najčudnijem mjestu koje možeš da smisliš, u fotelji na ulici, na lejzi begu u prodavnici, na krevetu koji je na plaži…

Ovo nije potraga za savršenim glasovima ili plesnim koracima. Ovo je poziv na kreativnost, inovativnost i prije svega dobru zabavu.

5 jednostavnih koraka do nagrade

1. Napravi snimak ili fotografiju
2. Okači ih na na svoj facebook profil, obraćajući pažnju da je post podešen na “public”.
3. U statusu tog posta stavi tag #ExitOTPevaj, #ExitOTPlesi, #ExitOTPadni u zavisnosti od konkursa na koji se prijavljuješ
4. Post je potrebno da šeruješ na Exit Festival page
5. Pozovi drugare i skupi što više lajkova.

Svi sadržaji će biti vidljivi i na Facebook stranici OTP banke.

50″OTPevača”, 10 “OTPlesača” i 10 “OTPadača” koji dobiju najviše lajkova ulaze u uži krug, a Exit i OTP tim će izabrati veliki broj pobjednika za svaki segment takmičenja. Komplet ulaznica za EXIT dobija 30 najboljih učesnika u kategoriji OTPevaj, 5 najboljih u kategoriji OTPleši i 5 najboljih u kategoriji OTPadni.

I to nije kraj! Svih 30 učesnika koji su pobijedili u akciji OTPevaj idu u veeeeliko finale koje će se odigrati na samom EXIT festivalu na stejdžu OTP banke, gdje će imati priliku da još jednom pokažu svoje umijeće i osvoje ovoga puta novčane nagrade.

Akcija traje do Ponedjeljka, 8. jula!

Check Also

Zaposleni Telekoma učestvovali u čišćenju obale Morače

Volonteri Crnogorskog Telekoma učestvovali su danas u akciji čišćenja obale Morače, koju je povodom Međunarodnog …