NLB Montenegro banka: Velika nagradna igra „Povod za ljetnji provod“

U susret ljenjoj sezoni i u namjeri da nagradi lojalnost svojih klijenata, NLB Montenegrobanka je pripremila veliku nagradnu igru koja će trajati od 1. jula do 1. septembra 2013. godine.

Platne kartice su postale nezaobilazni način plaćanja savremenih kupaca i klijenata NLB Montenegrobanke, jer predstavljaju jednostavniji i sigurniji način upravljanja novcem od same gotovine, zbog čega se broj korisnika kartica svakodnevno uvećava. Kako je NLB Montenegrobanka prva na crnogorskom tržištu ponudila upotrebu kartica, kroz sistem plaćanje Visa International, nagradna igra je i namijenjena upravo korisnicima NLB Visa međunarodnih platnih kartica.

[widgets_on_pages id=”Turizam”]

Pravo na učešće u velikoj nagradnoj ostvaruju svi klijenti NLB Montenegrobanke koji plaćaju račune VISA karticama (VISA Electron, VISA Libero, VISA Classic Revolving, VISA Gold, VISA Jeans student, VISA Business Electron, Visa Business Charge) u periodu od 1.7.2013. do 1.9. 2013. u iznosu preko 10 EUR na NLB POS terminalima u zemlji, na bilo kom POS terminalu u inostranstvu ili kupovinom putem interneta.

Pored glavne nagrade, koja se izvlači po završetku nagradne igre, NLB Montenegrobanka je obezbijedila i nagrade koje se poklanjaju na dnevnom i nedjeljnom nivou. Dnevno klijenti mogu da osvoje tri peškira za plažu, svake nedjelje mobilni telefon Samsung Galaxy S4, dok najsrećniji dobitnik može osvojiti glavnu nagradu – automobil Toyota Yaris Trend!

Mogućnost učešća u nagradnoj igri imaće i svi novi korisnici koji se tokom trajanja nagradne igre opredijele za neku od brojnih kartica, koje postoje u ponudi NLB Montenegrobanke, a zavisno od individualnih želja i potreba klijenata.

Više informacija o pravilima nagradne igre svi zainteresovani mogu pronaći na web stranici www.nlb.me/nagradna-igra-visa gdje će dnevno biti objavljivana imena dobitnika.

Podijeli ovaj članak