13. jul – Plantaže: Za dividende 700.000 eura, izabran novi Odbor direktora

Od 3,49 miliona eura dobiti u 2012. godini, za novčanu dividendu je određeno 700.000 eura, odlučeno je na juče održanoj XII redovnoj godišnjoj sjednici Skupštine akcionara „13. jul – Plantaže“.

Tako je za dokapitalizaciju po osnovu emisije akcija, pretvaranjem dobiti u akcijski kapital, opredijeljeno je 2.361.310,29 eura.

Na sjednici Skupštine akcionara usvojeni je Izvještaj revizora o reviziji finansijskih iskaza za 2012.godini i izabrana revizorska kuća KPMG za obavljanje tih djelatonosti u 2013. godini.

[widgets_on_pages id=”Turizam”]

– U skladu sa zakonom, nakon isteka mandata članovima Odbora direktora u trajanju od jedne godine, izabran je sedmočlani Odbor direktora, u sledećem  sastavu: prof. dr Veselin Vukotić, rektor na Univerzitetu Donja Gorica; Ervin Spahić, direktor Agencije za zaštitu životne sredine; Dušan Perović, direktor Fonda PIO; Blagota Radulović, direktor Agencije za plaćanje; Vukica Jelić, direktor Zavoda za zapošljavanje Crne Gore; Radule Raonić, direktor komercijalne divizije Societe Generle Montenegro banke i Danilo Spaić, penzionisani rukovodilac „13. jul – Plantaže“ – navodi se u saopštenju iz te kompanije, dostavljenom Portalu Analitika.

Podijeli ovaj članak