Mandić: Azerbejdžan ulaže pola milijarde u Kumbor

Herceg Novi konačno dobija investiciju koja će biti lider lokalne privrede. Na mjestu nekadašnje kasarne Orjenski bataljon u Komboru na hercegnovskoj rivijeri biće izgrađeno luksuzno turističko naselje i prvi One&Only hotel u Evropi, sa 110 luksuznih soba, apratmana i vila, sa One&only spa centrom koji će se prostirati na 3.000 metara kvadratnih.

„To je sada investicija koja sa 280 miliona eura dolazi na blizu 500 miliona i umjesto najavljenih osam godina izgradnje biće završeno sve za tri godine i bilo bi jako nepametno, ne samo za Opštinu nego i za državu, propustiti takvu priliku“, kazao je za Blic Crna Gora predsjednik opštine Herceg Novi Dejan Mandić.

On je najavio da će cijeli projekat biti prezentovan danas i političkim strukturama zastupljenim u hercegnvoskom parlamentu.

[widgets_on_pages id=”Turizam”]”

Prvi čovjek Herceg Novog je konstatovao da su vrlo ozbiljno posvećeni realizaciji projekta u Kumboru za koji je direktor razvoja u firmi Azmont, Džejms Vilson, prošlog mjeseca rekao da je kompletan novac obezbjeđen i da je riječ o projektu koji će biti najbolji na Balkanu i u rangu najboljih u Evropi.

Podijeli ovaj članak