Novosti iz NLB banke

Usluga zamjene PIN-a na svim bankomatima NLB Montenegrobanke

NLB Montenegrobanka je svojim korisnicima platnih kartica ponudila jedinstvenu uslugu zamjene PIN/a (Personal Identification Number) na svojim bankomatima, a koji služi kao dodatna mjera zaštite prilikom upotrebe kartice.

Usluga pruža mogućnost klijentima da kreiraju PIN koristeći datume i brojeve koji nose posebnu važnost u njihovim životima omogućavajući lakše pamćenje i jednostavnije korišćenje kartice. Usluga po individualnoj zamjeni PIN-a. će se naplaćivati u iznosu od svega 1 EUR.

Spisak bankomata  NLB Montenegrobanke možete naći na stanici www.nlb.me/bankomati.

NLB Montenegrobanka je prva banka sa kojom možete da se dopisujete!

NLB Montenegrobanka  je u okviru svog Kontakt centra prva na tržištu ponudila uslugu SMS komuniciranja sa klijentima u cilju pružanja najbržeg i najjednostavnijeg načina dolaska do informacija.

Odgovarajući na brojne potrebe klijenata u cilju ostvarivanja jednostavnije komunikacije sa NLB Montenegrobankom, bez potrebe za čekanjem, omogućeno je jednostavno slanje SMS poruke sa pitanjem na broj 0680 19888  nakon čega se korisnicima u najkraćem roku obezbjeđuje odgovor.

Ova usluga treba da olakša komunikaciju sa bankom čineći je još bržom i jednostavnijom, te da doprinese uštedi vremena za klijente.

Podijeli ovaj članak