Otvaranje Hiltona Crna Gora u maju 2015. godine

Potpredsjednik za razvoj hotelske grupacije „Hilton” Urlih Vidmer i vlasnik “Normal company” Žarko Burić razgovarali su danas u Podgorici o dosadašnjim zajedničkim aktivnostima i daljem razvoju saradnje u hotelskom biznisu, saopšteno je Portalu Analitika iz službe za odnose s javnošću Burićeve kompanije.

Sagovornici su najavili početak rekonstrukcije glavne zgrade hotela Crna Gora, koja će biti urađena po najvišim standardima te prestižne hotelske grupe i jednog od najpoznatijih hotelskih lanaca u svijetu, čiji enterijeristi će početkom jula posjetiti Crnu Goru.

“Hotel Hilton Crna Gora će, siguran sam, dati novi kvalitet u turističkoj i poslovnoj ponudi Glavnog grada i Crne Gore. Naši zahtjevi i standardi su visoki, pa moram reći da smo izuzetno zadovoljni saradnjom s našim partnerom u Crnoj Gori i dinamikom radova na rekonstrukciji hotela”, rekao je Vidmer.

Burić je najavio da će otvaranje hotela Hilton Crna Gora biti u maju 2015. godine.

-U skladu sa obećanjem da će novi hotel sa pet zvjezdica predstavljati spoj tradicionalnog simbola Podgorice, što Hotel Crna Gora svakako jeste, i sjaja i vrijednosti prestižnog brenda  Hilton, Normal Company će, prije zatvaranja hotela zbog radova na glavnoj zgradi, crnogorskoj javnosti predstaviti umjetničke slike koje su u posjedu  hotela. Riječ je o jednoj od najznačajnijih i najvrednijih kolekcija u Crnoj Gori, pa je za ovu priliku urađena i monografija. Izložba, čiju je postavku uradila istoričarka umjetnosti Ljiljana Zeković, biće postavljena u Gradskoj kafani hotela i svečano otvorena 14. juna. Ova umjetnička djela imaće svoje posebno mjesto i u hotelu Hilton Crna Gora. Takođe,  Normal Company će u petak 7. juna potpisati Memorandum o saradnji  sa Crvenim krstom Crne Gore- prva u nizu aktivnosti koje će uslijediti biće donacija kompletnog inventara iz 20 hotelskih soba uz prateću opremu za socijalno ugrožena domaćinstva- precizirao je Burić.

Podijeli ovaj članak