NLB – Trusted Brand 2013

Dodajte komentar

NLB je juče več četvrti put za redom primila nagradu Trusted Brand koja se dodeljuje na osnovu jedne od največih evropskih istraživanja u odnosu potrošača do proizvoda i usluga široke potrošnje. Istraživanje Trusted Brand kod ocjenjivanje uzima u obzir više mjerila, a najveće povjerenje zavređuje brend koji se izdvaja po kvalitetu i pozitivnim ličnim iskustvima korisnika, navodi se u sapštenju dostavljenom portalu Bankar.me.

Priznanje je preuzela Varja Dolenc, direktorica područja za marketing, segmente klijenata i razvoja, koja je rekla:

– „Raduje nas, da je već sedmu godinu zaredom NLB banka među anketiranim u Sloveniji bila prepoznata kao banka koja zavrijeđuje povjerenje. U NLB se svakodnevno trudimo i u narednom periodu ćemo uraditi sve, da svojim stručnim radom i odnosom do klijenata u praksi opravdamo njihovo povjerenje.“

Revija Reader's Digest već nekoliko godina zaredom organizuje jednu od največih istraživanja odnosa potrošača do proizvoda i usluga široke potrošnje. Ove godine je bilo istraživanje Trusted Brand realizovano na 11 jezika u 12 država a njihov cilj je bio da se otkriju brendovi kojim potrošači najviše vjeruju u 2013.godini. Po čitavoj Evropi su anketirani imenovali više od 79.000 različitih brendova kojim vjeruju, a u Sloveniji 6.775. U anketi je svoje mišljenje dalo više od 18.000 Evropljana, od čega hiljadu Slovenaca- naručilaca revije Reader's Digest Slovenija.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *