Sjutra se postavlja kamen temeljac u marini Luštica Bej

Sjutra će se svečano položiti kamen temeljac za apartmansko naselje u budućoj marini koja će se graditi u okviru projekta Luštica Bej.

Povodom početka izgradnje deset objekata ukupne površine oko 8.000 kvadratnih metara, kompanija AD „Luštica Development“ sjutra organizuje  konferenciju za medije u Radovićima na kojoj će govoriti izvršni direktor kompanije Semjuel Mejer, ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović i predsjednik opštine Tivat Miodrag Dragan Kankaraš.

Luštica Bej biće praktično novi grad na tivatskom dijelu luštičkog poluostrva u koji će se uložiti 1,1 milijardu eura. Kompanija AD „Luštica Development“ je planirala da na površini od oko sedam miliona kvadratnih metara izgradi 275 rezidencijalnih vila, 271 kuću, 1.158 stambenih jedinica, osam hotela, dvije marine, osnovnu školu, zdravstveni objekat, golf terene, prodavnice…

Prema prethodnim najavama PR agencije „Magna“, izgradnja prvih deset apartmantskih objekata potrajaće dvije godine, a njihova vrijednost procijenjena je na 15 miliona eura.

pobjeda.me

Check Also

Road to Investments: Evropsko tržište restriktivno u poređenju sa američkim, Balkanci najviše investiraju u nekretnine

Jedan od najznačajnijih događaja iz oblasti bankarstva i finansija u ovoj godini, konferencija o finansijskom …

Leave a Reply

Your email address will not be published.