“Budvanska rivijera” dobitnik nagrade u kategoriji “brand leader award”

Dodajte komentar

Hotelska grupa Budvanska rivijera je na 11. regionalnoj konferenciji turističkih tržišta Jugoistočne Evrope – “Nove razvojne mogućnosti”, dobitnik nagrade u kategoriji brand leader award.

Predmetnoj konferenciji su pored predstavnika Crne Gore prisustvovali i predstavnici Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Ruske Federacije, Makedonije, Turske, Bugarske, Kine, Indije…. Brojni profesori eminentnih univerzitetskih institucija imali su panele na različite teme.

– Laskava nagrada, još jedna je potvrda da se brendirani turistički proizvod Hotelske grupe uspješno pozicionirao na turističkom tržištu, gdje se izdvojio kvalitetom, inovativnošću, raznovrsnošću i nadasve tržišnom prepoznatljivošću, kazali su iz Budvanske rivijere, prenosi Portalanaltika.

Iskustva na temu “Prednosti u kreiranju privlačnog destinacijskog imidža Regiona kroz raznovrsnost turističke ponude” podijelila je i pomoćnik Izvršnog direktora Hotelske grupe Budvanska rivijera Katarina Kažanegra.

Kreiranje i brendiranje turističkog proizvoda rađeno je sa posebnim osvrtom na novu ponudu Turističkog naselja Slovenska plaža, koje je nakon kompletne adaptacije smještajnog, recepcijskog, bazenskog i restoranskog dijela podijeljeno u kategorije sa 3+* i 4*.

– Hotelska grupa se intenzivno bavi implementiranjem standarda Evropske unije, pa je Slovenska plaža i jedan od prvih dobitnika Eco label sertifikata u Crnoj Gori, čime je potvrđena opredijeljenost hotelske kuće na zaštitu životne sredine uz minimalno ugrožavanje prirodnih resursa. Ovaj sertifikat je prepoznat kod turista Zapadne Evrope i kao takav često je jedan od faktora koji utiču na odluku za koji će se hotel opredijeliti, saopštili su iz Budvanske rivijere.

Konferenciji održanoj u Sava Centru, između ostalih, prisustvovao je i Ministar održivog razvoja i turizma Crne Gore Branimir Gvozdenović.

Nagradu će u ime Hotelske grupe primiti Direktor marketinga Sanela Kahrović.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *