UNIQA: Stiže Kamion zdravlja

Dodajte komentar

U Bijelo Polje, na glavni gradski Trg Slobode, u subotu 18. maja, stići će jedinstveni “MedUNIQA Kamion zdravlja” opremljen najsavremenijom medicinskom opremom za brze i detaljne preventivne preglede.U samom kamionu svi zainteresovani građani koji se na vrijeme prijave, moći će besplatno da provjere cjelokupno stanje organizma. Kompletan pregled obuhvata EKG, ultrazvuk abdomena, spirometriju, analize krvi, pregled oftalmologa i merenje očnog pritiska, kao i preglede interniste i dermatologa, saopšteno je portalu Bankar.me iz UNIQA osiguranja.

Nakon posjete Bijelom Polju „MedUNIQA Kamion zdravlja” nastaviće turneju po Crnoj Gori u okviru koje će boraviti u Podgorici na Trgu Republike 19. i 20. maja, Nikšiću na Trgu Slobode 21. maja, u Baru na Trgu Kneza Vladimira 22. i 23. maja. Posjetu Crnoj Gori „MedUNIQA Kamion zdravlja” završiće u Budvi na platou ispred zidina Starog grada 24. maja.

U realizaciji ovog projekta UNIQA osiguranje sklopila je strateško parterstvo sa Kliničkim centrom Crne Gore. Samim tim, za sve preglede zadužen je tim od 11 stručnjaka – ljekara, medicinskih sestara i asistenata Kliničkog centra, koji su spremni da u svakom trenutku izvrše planirane preglede pacijenata. Osim pregleda medicinski stručnjaci će na osnovu rezultata pružati i savjete za očuvanje i poboljšanje zdravstvenog stanja svakog pacijenta.

Svi zainteresovani građani, od 18 do 60 godina starosti preglede u Kamionu zdravlja mogu zakazati preko UNIQA Kontakt centra na broj telefona 020 444 703, i to od ponedjeljka 13. maja do petka 17.maja od 08-16 časova. Pregledi u Kamionu Zdravlja vršiće se od 11 do 19h.

MedUNIQA kamion je dugačak 16,5 širok 6,5 metara i težak 35 tona, futurističkog je izgleda i opremljen vrhunskom opremom. Ovo remek delo, italijanskog dizajnera Luiđija Kolanija se otvara sa obije strane čime nastaju jedinstvena mobilna laboratorija veličine 60 kvadratnih metara.

Cjelokupni projekat posjete „MedUNIQA Kamiona zdravlja” organizuje se u sklopu promocije UNIQA Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, programa koji svim korisnicima omogućuje liječenje u najboljim zdravstvenim ustanovama. Usluge zdravstvene zaštite podrazumijevaju korišćenje usluga liječenja u mreži zdravstvenih ustanova sa kojima UNIQA osiguranje ima zaključen ugovor.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *