Montenegro Airlines i Air France formiraće zajedničke cijene

Dodajte komentar

Montenegro Airlines i francuski avio-prevoznik Air France potpisali su ugovor o saradnji koji se odnosi na formiranje zajedničkih cijena i prodaje na svim destinacijama.

Iz MA su saopštili da se putovanja prema tom ugovoru, koji je nastao nakon brojnih aktivnosti koje je nacionalni avio-prevoznik imao na tržištu Francuske posljednjih dana, mogu realizovati već od 1. juna.

SPA (Special Prorate Agreement) ugovorima, kako se navodi, dvije avio-kompanije definišu cijene karata, koje su usklađene zavisno od sezone za koju se prodaju. Tim ugovorima se definišu uslovi tarifa koji se odnose na promjene, otkazivanja karata, period i uslove prodaje karata. Konkretno, putnici će sa putničkim dokumentima Montenegro Airlinesa moći da putuju ka destinacijama Air Francea, na kojima inače crnogorski avio-prevoznik ne saobraća. Zahvaljujući tom ugovoru, MA će povećavati prisustvo kako na francuskom tržištu tako i na drugim tržištima širom svijeta.

– To će biti prilika da po povoljnijim uslovima putnici iz Podgorice, preko Pariza, mogu posjetiti i Španiju, Portugaliju, zemlje Beneluksa, najudaljenije destinacije u Africi i Aziji, kao i sve gradove unutar Francuske ka kojima AirFrancesaobraća – navodi se u saopštenju.  MA je potpisivanjem SPA ugovora nastavio dosadašnju praksu povezivanja i saradnje sa najvećim svjetskim avio-kompanijama.

– Na taj način će se povećati prodajni kapaciteti MA, dok će se crnogorskim građanima omogućiti veći izbor destinacija, još povoljnije tarife, naročito za prekookeanske putnike iz i ka Americi – zaključuje se u saopštenju, koje prenosi Pobjeda.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *