Nezaposleni, a zarađujete? Apsolutno je moguće

Dodajte komentar

Dodatni posao može da vas spasi od nezaposlenosti.

Ne morate biti zaposleni da biste zarađivali. Postoje načini koji vam neće oduzeti previše vremena a mogu vam pomoći u prelaznom periodu.

Držite časove

Držanje časova ne kontroliše se zakonskim putem zato dajte oglas na nekoliko strana, razglasite među prijateljima i počnite da „razmjenjujete“ svoje znanje za novac. Hemija, matematika, sviranje, kuvanje, šivenje, strani jezici, toliko je toga.

Prodajte stvari koje vam nisu potrebne

Osim što ćete razvijati svoje trgovačke vještine, riješićete se stvari koje vam nisu potrebne, a neko će cijeniti što ne mora za, udobnu fotelju da plati punu cijenu. Pretražite ormare i podrum.

Pomažite u kućnim poslovima, čuvanju djece ili psa

Objavite oglas i razglasite kako šetate psa, super kuvate, čuvate stanove, brinete se o djeci ili odlazite u kupovinu namirnica. Ponudite svoju pomoć u svemu što vam leži.

Postanite statista

Ako živite u većem gradu, postoji nekoliko agencija za statiranje u koje se možete uključiti. Iskoristite svoj izgled, oslobodite se straha od kamere i upoznajte brojne nove ljude dok čekate na red za snimanje.

Iznajmite sobu, garažu ili stan

Možda imate sobu „viška“ ili jednostavno nećete biti tu za praznike – iskoristite slobodan prostor i izdajte sobu, garažu, prenose agencije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *