Najbolji besplatni antivirus programi

Dodajte komentar

Internet može biti opasno mjesto ukoliko tu dolazite bez zaštite.

Postoje besplatne verzije određenih programa za zaštitu koji se mogu skinuti sa mreže. Četiri najbolja među njima su:

AVG

U ponudi paketa su antivirus, skener elektronske pošte, zaštita od krađe identiteta i posebna protekcija prilikom surfovanja. Kada je interfejs upitanju, ovo je možda najkomplikovaniji od svih antivirusa na tržištu, pa će biti potrebno dodatno vrijeme za “hvatanje caka”.

Malwarebytes

Veoma je jednostavan za upotrebu, interfejs nudi tek nekoliko opcija i dobra stvar je što čitav program nije “težak” za računar. Nakon skeniranja, neželjene programe je lako ukloniti iz sistema.

Adresa: www.malwarebytes.org

Avast

Ovo je jedan od najpopu¬larnijih programa na svijetu kada je zaštita u pitanju. Veoma je jednostavan za instaliranje, a nakon njega kratko skeniranje računara će pokazati probleme i potencionalne probleme po korisnika.

Adresa: www.avast.com

Avira

Avira je snažna kada je u pitanju odbrana od virusa. Uz pomoć nje korisnik ima dodatnu odbranu od fišinga, blokira reklame sa interneta i nudi posebnu protekciju prilikom korišćenja društvenih mreža. Ipak zbog toga promijeniće se i početna strana prilikom surfovanja.

Adresa: www.avira.com

Bitdefender

Bitdefender ćete morati sami svaki put da pokrenete kako bi vam skenirao željene fajlove. I u tome je najbolji. Definitivno jedan od programa koji će prepoznati 99 odsto štetnih napasti, koje će drugi programi propustiti kroz svoj filter, prenose agencije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *