Novi nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav održao osnivačku sjednicu

Dodajte komentar

Nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na svojoj je osnivačkoj sjedici za predsjednika imenovao dr Mihaela Permana, a za zamjenika predsjednika mr Jovana Lukovca. Članovi Nadzornog odbora imenovali su i članove Komisije za reviziju, Komisije za imenovanja i nagrađivanje te Komisije za strategiju, navodi se u saopštenju dostavljenom portau Bankar.me.

Nadzorni odbor, koji čine Aleš Živkovič, dr Rok Strašek, dr Mihael Perman, dr Žiga Andoljšek, Blaž Šlemic i mr Jovan Lukovac kao predstavnici akcionara te Branko Gorjan, Miran Krštinc i Peter Celar kao predstavnici radnika, sastao se danas na osnivačkoj sjednici. Članovi Nadzornog odbora izabrali su dr. Mihaela Permana za novog predsjednika Nadzornog odbora Zavarovalnice Triglav. Za zamjenika predsjednika imenovali su mr Jovana Lukovca.

Nadzorni odbor je imenovao i članove Komisije za reviziju, Komisije za imenovanja i nagrađivanje te Komisije za strategiju. Kao predjsednika Komisije za reviziju imenovan je mr Jovan Lukovac, a kao članovi imenovani su dr Žiga Andoljšek, Aleš Živkovič i Branko Gorjan. Komisiju za imenovanja i nagrađivanje vodiće Blaž Šlemic kao predsjednik, a radiće u sastavu članova dr Mihaela Permana i Mirana Krštinca, dok će predsednjik Komisije za strategiju biti dr Rok Strašek a članovi mr Jovan Lukovac i Peter Celar.

Predviđa se, da će eksterni članovi pojedinačnih komisija biti imenovani na slijedećoj sjednici Nadzornog odbora koja će se održati 26. 4. 2013.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *