EasyJet počeo leti od Beograda do Milana za 32 EUR

Dodajte komentar

Britanska niskotarifna aviokompanija EasyJet uspostavila je danas liniju Beograd-Milano, sa tri leta nedjeljno-srijedom, petkom i nedjeljom, a cijena karte u jednom pravcu iznosi 32 eura, uključujući sve takse.

Direktorka EasyJet za Srbiju i Italiju Frensis Uzli istakla je da je EasyJet jedna od najvećih i najboljih ervopskih kompanija koja, iako je niskotatrifna, povezuje mnoge primarne aerodrome u Evropi i opslužuje i poslovne i turističke putnike, prenosi portal Kamatica.

Ona je kazala je za tu kompaniju važno što je došla na ovo tržište i da ta kompanija planira dugoročnu saradnju sa Srbijom. Prema njenim riječima, EasyJet ima letove do više od 600 destinacija i više od 130 aerodroma u 30 zemalja i da prevozi putnike sa više od 200 aviona.

Generalni direktor beogradskog aerodroma Velimir Radosavljević naglasio je da EasyJet godišnje preveze oko 60 miliona putnika. EasyJet posjeduje 213 aviona i najveći je evropski klijent kompanije AirBus. Flota te kompanije se sastoji od 157 aviona, tipa “AirBus A319” i 56 “A320”.

Britanski avioprevoznik će putnicima u Srbiji ponuditi veći izbor letova do glavnog italijanskog poslovnog centra i vodeće turističke destinacije Milana i aerodroma Milan Malpensa.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *