Hypo banka proslavlja sedmi rođendan donatorskom akcijom za Centar “1. jun”

Dodajte komentar

Hypo Alpe Adria, na svoj sedmi rođendan, 10. aprila, nastavljajući akcije društvene odgovornosti Hypo Pro futuro, realizuje u saradnji sa Resursnim centrom “1 jun” projekat “Zajedno za djecu”, kroz izgradnju i adekvatno opremanje igraonice (tzv. soft play room-a) za autističnu djecu i djecu sa intelektualnim smetnjama u Resursnom Centru „1 jun“.

Banka, njeni zaposleni, klijenti i svi zainteresovani, ovom donacijom pomažu djecu sa intelektualnim smetnjama i autizmom. Donacijom, na žiro račun br. 907-55501-69, poziv na broj  9000734362 (“za Resursni centar 1.jun”) pomaže se izgradnja i adekvatno opremanje igraonice (tzv. soft play room-a) za autističnu djecu i djecu sa intelektualnim smetnjama.

Hypo Alpe-Adria-Bank AD Podgorica donirala je 2.500 EUR za ovu namjenu.

Na svoj sedmi rođendan, 10. aprila, Hypo Alpe Adia banka svim novim klijentima, u okviru dana usluge u svim ekspoziturama, pripremila je prijatna iznenađenja. Svi kreditno sposobni klijenti, koji tog dana apliciraju za kredit, ili ulože depozit od 3.000 EUR ili više, dobijaju Visa pri pejd kartice, sa  uključenim iznosom od 30 EUR! Naravno, svi klijenti su pozvani, i mogu tog dana mogu da se pridruže akciji „Zajedno za djecu“.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *