UNIQA daje 20% popusta na dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Dodajte komentar

Povodom petogodišnjice kompanije u Crnoj Gori, UNIQA osiguranje nastavlja sa akcijama i povoljnostima za sve građane Crne Gore.

U periodu od 1. aprila do 31. maja svi osiguranici moći će da ostvare 20% popusta na UNIQA Dobrovoljno zdravstveno osiguranje, program koji svim korisnicima omogućuje liječenje u najboljim zdravstvenim ustanovama.

Usluge zdravstvene zaštite podrazumijevaju korišćenje usluga liječenja u mreži zdravstvenih ustanova sa kojima UNIQA osiguranje ima zaključen ugovor. Osiguranik ne plaća troškove pregleda i liječenje, već te troškove snosi UNIQA osiguranje pod ugovorenim uslovima.

Korisnici UNIQA osiguranja, u zavisnosti od njihovih potreba mogu se opredijeliti za jedan od tri paketa dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja:

  • VITAL Start – pokriva troškove vanbolničkog liječenja – usluge ljekara opšte prakse i ljekara specijalista, svu potrebnu dijagnostiku i liječenje.
  • VITAL Elegant – pokriva troškove vanbolničkog i bolničkog liječenja – usluge ljekara opšte prakse i ljekara specijalista, svu potrebnu dijagnostiku, hirurške intervencije i boravak u bolnici do iznosa od 10.000 EUR godišnje.
  • VITAL Elite – najkompletnije pokriće za troškove bolničkog i vanbolničkog liječenja do iznosa od 100.000 EUR godišnje sa dodatnom mogućnošću ugovaranja pokrića troškova bolničkog liječenja u najboljim bolnicama širom Evrope.

Svaki od pomenutih paketa ima svoj godišnji limit – zdravstveni budžet koji je tokom perioda osiguranja na raspolaganju osiguraniku za korišćenje zdravstvenih usluga. 

UNIQA je na polju zdravstvenog osiguranja vodeća kompanija u svojoj matičnoj zemlji – Austriji i to iskustvo je primjenjeno u razvoju proizvoda UNIQA Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja u Crnoj Gori, koje nudi niz prednosti:

  • dostupnost dežurnog ljekara 24  časa dnevno – bez straha od nepredviđenih situacija
  • izbor ustanove i ljekara – bez rizika od neodgovarajućeg liječenja
  • ušteda vremena – bez odlaganja pregleda i bez pomijeranja poslovnih i privatnih obaveza
  • pokriće svih troškova liječenja – bez participacija i dodatnog plaćanja za tretmane i ljekove
  • poseban tretman u toku liječenja – komforne bolničke sobe i ljubazno osoblje
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *