Nova kreditna prodajna akcija NLB banke

1 komentar

NLB Montenegrobanka je za početak proljeća pripremila posebnu ponudu kredita za građane uz posebno olakšanu proceduru odobravanja, rokova na koji se krediti mogu dobiti kao i visine iznosa kredita za koje se klijenti mogu opredijeliti.

NLB Srebrni kredit na bazi polise životnog osiguranja

NLB Montenegrobanka od sada omogućava da uz NLB Srebrni paket, koji pored niza proizvoda i pogodnosti, penzionerima nudi i novi NLB Srebrni kredit, na bazi polise životnog osiguranja, kao osnovnog sredstva obezbjeđenja, uz veoma pojednostavljenu proceduru odobravanja kredita, sa namjerom da svojim uslugama dodatno obezbijedi zadovoljenje potreba i kvalitetnu egzistenciju u svakom životnom dobu ove važne grupe klijenata.

NLB Srebrni krediti na bazi polise osiguranja života namijenjeni su svim penzionerima sa prebivalištem na teritoriji Crne Gore, rezidentima, koji su osiguranici Republičkog fonda PIO Crne Gore, ali i fondova iz zemalja u okruženju, a koji svoje penzije primaju preko računa kod NLB Montenegrobanke. Ukoliko se prilikom uzimanja kredita penzioneri opredijele za obezbjeđenje kredita polisom osiguranja života, koja se može plaćati bilo jednokratno ili mjesečno, nije potrebno da imaju dodatne jemce ili garancije za uredno vraćanje kredita. Pored pojednostavljene procedure odobravanja, klijenti, kao i ostali koji se opredijele da svoju penziju primaju preko računa u NLB Montenegrobanci, sada su u mogućnosti da dobiju kredite u iznosu od 500 do 10 000 eura i  na period do 10 godina, sa mogućnošću otplate kredita do 75 godine starosti. Uz to, kreditno zaduženje korisnika NLB Srebrnog kredita sada može biti i do 50% od iznosa penzije. 

NLB Gotovinski krediti

Za svoje ostale klijente sa redovnim mjesečnim primanjima NLB Montenegrobanka je ovog proljeća omogućila pojednostavljenu porceduru odobravanja gotovinskih kredita čime za iznose od 5.000 eura nije potrebno obezbjeđivati dodatne žirante, dok je za odobravanje kredita do 10 000 eura potrebno obezbijediti jednog bonitetnog žiranta. Rok na koji se kredit može dobiti je čak do 10 godina, a zaduženje može biti do 50% iznosa plate.

NLB Montenegrobanka kreditnom podrškom želi građanima i svojim klijentima da pomogne da u svakom trenutku ostvare svoje planove, svoje želje i potrebe ili olakšaju otplatu starih kredita i održe finansijsku sigurnost.

Prodajna akcija traje od 15. marta do 15.juna 2013.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • Zaboravili su da pomenu jednu “sitnicu”, koliko je kamatna stopa?!
    Inače, danas je Svjetski dan zaštite potrošača, pa su, ko za baksuz, startovali na taj dan, i zaboravili pomenuti potrošačima kamatnu stopu, hmmm….

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *