iPhone 5S u avgustu, novi iPad u aprilu?

Dodajte komentar

Kompanija Apple najvjerovatnije će svoj telefon, novu verziju modela iPhone 5, predstaviti u avgustu, dok bi novi iPad mogao biti predstavljen već u septembru. Još uvijek nije sasvim jasno da li će na ljeto, uz iPhone 5S, biti predstavljena i najavljena verzija jeftinih iPhone telefona o kojima je Apple ranije govorio.

Model iPhone 5S biće veoma sličan svom prethodniku kada je izgled u pitanju, ali će posjedovati brži procesor i poboljšanu kameru, objavio je blog iMore.

Kako prenosi britanski Daily Telegraph, pozivajući se na blog iMore, prve novosti iz te kompanije trebalo bi da stignu već narednog mjeseca, kada bi trebalo da bude predstavljena peta generacija iPada, kao i nova verzija iPad Mini tableta.

Međutim, ukoliko u aprilu zaista vidimo novi iPad Mini, taj model će najvjerovatnije biti bez HD Retina displeja, piše Rene Riči za iMore. Naime, Apple je ranije najavio da će najvjerovatnije tek u oktobru predstaviti iPad Mini sa Retina displejem.

S druge strane, KGI Securities piše kako će Apple predstaviti iPhone 5S i jeftiniju verziju iPhonea već u junu, na čuvenoj konferenciji „WorldWide Developer Conference“ u San Francisku, prenosi Capital.

Zanimljivo je da su glasine sve brojnije kako se bliži druga nedjelja marta, za kada je Samsung najavio predstavljanje svog novog telefona Galaxy S4, oštrog konkurenta iPhone telefonima. Uprkos tome, iz Applea još uvijek nije stigla nijedna zvanična informacija o predstavljanju novih proizvoda.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *