Zaposleni u CKB poklonili Dječjoj klinici 3.000 eura

Dodajte komentar

Zapošljeni Crnogorske komercijalne banke AD Podgorica iz svojih sredstava poklonili su medicinsku opremu Dječjoj hirurškoj klinici Kliničkog centra. Od prikupljenih 3.000 eura kupljena je binokularna lupa, koja omogućava izvođenje preciznijih hirurških zahvata i aparat dermatom za transplantaciju kože kod opekotina.

Medicinski direktor Kliničkog centra prof. dr Ljilja Musić, kazalaje da je poklon veomavrijedan i zbog toga što će doprinijeti boljem liječenju i zbrinjavanju malih pacijenata. Dječji hirurug u Institutu za bolesti djece dr Đorđe Suhih, kazao je da donacija ima posebnu težinu jer su zaposleni u CKB-u novac odvojili od svojih primanja.

– Opredjeljenje zaposlenih u CKB-u da Dječjoj hirurškoj klinici obezbijede medicinsku opremu za rad u zbrinjavanju naših najmlađih pacijenta učiniće veći komfor pri radu hirurzima kada rade zahtjevne operacije kod mališana i doprinijeti poboljšanju kvaliteta pružanja zdravstvenih usluga kazao je dr Suhih.

Izvršni direktor Sektora za poslovanje sa stanovništom Crnogorske komercijalne banke dr Zoran Mihailović izrazio je zadovoljstvo što su doprinijeli da se pobolj ša kvalitet pružanj a zdravstvene zaštite u Dječjoj hirurškoj klinici i što šu kroz ovaj humani gest zaposleni u banci unaprijedili i olakšali rad ljekara Insti tu tazabolesti djece KCCG, prenosi Pobjeda.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *