Želite 23.000 eura? Prijavite se!

Dodajte komentar

Ako ste nezaposleni, a oduvijek ste maštali o odlasku na pusto ostrvo, ima posla i za vas. Škotska, naime, traži upravnika prelijepog ostrva Inčkolm.

Kandidat koji bude odabran useliće se u dvosobnu kolibu pored prelijepe srednjovjekovne opatije, gdje će boraviti od marta do oktobra svake godine.

Ali neće biti potpuno sam, jer će sa njim/njom boraviti još jedna osoba koja će biti odabrana putem konkursa. Pored njih dvoje, jedini stalni stanovnici ostrva su foke.

Ostrvo Inčkolm nalazi se na sred ušća rijeke Fort u Škotskoj, i jedini način dolaska do njega je brodom. Koliba u kojoj će novi upravnik boraviti ima struju i vodu, i u potpunosti je opremljena sa svim kućnim aparatima.

Jedina mana jeste što na ostrvu nema prodavnice, tako da hrana i voda mora da se ponese. Televizor postoji, ali nema kablovske i prolazeći brodovi ometaju signal. Takođe je i internet malo slabiji.

Za osam mjeseci boravka na ostrvu ponuđena plata je 23.000 eura. Jedina obaveze jeste doček turista. Međutim, ostrvo i nije neka najposjećenija destinacija jer ga godišnje posjeti samo oko 20.000 ljudi.

Za sve zainteresovane konkurs je otvoren do 15. februara.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *