ERSTE Banka: Otvorena nova filijala u Bijelom Polju

Dodajte komentar

Erste banka je danas svečano otvorila filijalu u Bijelom Polju u novom prostoru, na adresi Ulica Muniba Kučevića broj 9. Filijala zapošljava šest radnika, a klijentima su na raspolaganju sve vrste finansijskih usluga namijenjenih građanima i privredi.

„Vjerujemo u potencijal Bijelog Polja kao prirodnog centra privrede sjeverne regije, a sa brojnim istaknutim privrednicima ovog grada već imamo razvijenu saradnju. Naša namjera je da klijentima pružimo najviši kvalitet usluge i podršku koja im je potrebna i zato konstantno unapređujemo poslovnu mrežu i ponudu proizvoda“, rekao je na otvaranju filijale glavni izvršni direktor Erste banke, Aleksa Lukić.

Erste banka u posljednje dvije godine bilježi snažan uzlazni trend u saradnji sa pravnim licima sjevernog regiona, a u tom periodu je plasirala više od devet miliona EUR kredita. Građanima Bijelog Polja, plasirano je skoro šest miliona EUR kredita, dok je iznos depozita u prošloj godini udvostručen, na oko 2,3 miliona eura.

Povodom  otvaranja filijale u novom prostoru, Erste banka je Javnoj ustanovi Dom starih Bijelo Polje donirala  2 LED TV uređaja, kako bi korisnicima unaprijedila uslove boravka  u instituciji koja im pruža njegu, stručni nadzor, razonodu i opuštanje u poznom dobu života. Dom pruža institucionalnu brigu starim licima, odraslim invalidnim licima, hronično-duševno oboljelim starim licima, osobama koje se nađu u stanju akutne socijalne potrebe.

Novi prostor filijale Erste banke u Bijelom Polju ima površinu od 176 kvadratnih metara i uređen je prema standardima Erste grupe, a sadrži tri blagajnička mjesta, tri mjesta za savjetnike za klijente, kancelariju službe naplate i kancelariju savjetnika za korporativne klijente.

U filijali u Bijelom Polju građanima su na raspolaganju svi bankarski proizvodi i usluge – od tekućih računa, platnih kartica, štednje, do potrošačkih, stambenih ili gotovinskih kredita. Pravna lica takođe imaju kompletan servis usluga koje Erste banka u Crnoj Gori ima u svojoj ponudi.  Filijala u Bijelom Polju je  opremljena bankomatom i dnevno-noćnim trezorom.

Radno vrijeme filijale je od ponedjeljka do petka od 8:30h-15:30h, a subotom od 8:30h-12:30h.

Erste bank a.d. Podgorica u Crnoj Gori ima mrežu od ukupno 16 filijala i 26 bankomata.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *