Rusi traže pet miliona za luksuzni hotel u Blizikućama

Dodajte komentar

Luksuzni hotel u Blizikućama, iznad Svetog Stefana, vlasništvo ruskih biznismena, ponuđen je na prodaju za nevjerovatnih pet miliona eura.

Prodaja hotela, koji je izgrađen u malom paštrovskom selu prije nekoliko godina, na samo stotinak metara od apartmanskog naselja Carsko selo, na brdu Česminovu, objavljena je prije mjesec i po na sajtu www.nekretninecrnagora.com.

Izgrađen u vrijeme buma ruskih investicija, hotel se kaskadno, u osam etaža, spušta niz brdo, sa apartmanima u staklu, iz kojih se pogled pruža na grad-hotel Sveti Stefan i more.

Upravo su Blizikuće, nekada malo paštrovsko selo, postale jedno od najomiljenih mjesta u kojima su ruski bogataši kupili nekretnine i gradili skupocjene vile. Sada u tom mjestu ima na desetine vila i hotela koji su nikli u proteklih par godina.

Kako piše na sajtu, hotel ima fiksnu cijenu od pet miliona eura, koja je povećana čak za 400 hiljada eura u odnosu na prve dane prodaje, pišu vijesti.me.

“Hotel ima 3.000 kvadrata korisne površine i 5.000 kvadrata placa. Sastoji se od osam apartmana od 90 kvadrata, deset apartmana od 35 kvadrata, teretane, restorana sa kuhinjom, saune, igrališta za skvoš, dva bazena. Hotel ima ugrađen fenkol sistem za hlađenje i grijanje. Ispod objekta se nalazi cisterna sa izvorskom vodom od 200 kvadrata, tako da je uvijek snabdjeven vodom. Hotel spada u ekskluzivnu gradnju, a tako je i opremljen. Nalazi se iznad Svetog Stefana, u živopisnom predjelu, okružen planinskim masivima i borovom šumom, tako da ima blagu primorsko-planinsku klimu”, piše u oglasu za prodaju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *