Nagrađeni najvrijedniji korisnici ISIC MAESTRO CKB kartice

Dodajte komentar

Crnogorska komercijalna banka CKB nagradila je 20 studenata korisnika ISIC MAESTRO CKB platne kartice.

Povod za nagrade je tri mjeseca od uvođenja ISIC MAESTRO CKB kartice, a nagrađeni su studenti koji su u periodu od 20. septembra do 17. decembra ostvarili najveći promet na CKB POS terminalima, odnosno obavili  najviše transakcija na CKB POS terminalima i bankomatima.

Putovanjem u Beč za dvoje preko agencije Travel Hpou nagrađeni su Boris Đurić, Nemanja Đurašković i Ljubomir Lenac, a nagradno putovanje u Rim za dvoje pripalo je Majdani Ljuljđuraj i Dini Građević, piše CDM.me.

Za najviše obavljenih transakcija na CKB POS terminalima i bankomatima, MasterCard, ISIC i CKB su poklonili ProBook Notebok PC sljedećim dobitnicima: Aleksandar Krstajić, Kamenko Sikić, Janko Janković, Dragana Mrkajić, Nemanja Popović, Filip Radonjić, Velimir Bakić, Dušan Đurić, Kristina Bogićević, Nikola Vojinović, Nikola Nikolić, Slađana Rabrenović, Aleksandar Plamenac, Vladimir Martinović i Mladen Ivanović.

Pomenuta kartica je namijenjena isključivo studentima od 18 do 28 godina, a donosi im mnoge benefite poput ostvarivanja popusta, plaćanja robe i usluga i podizanja gotovine na bankomatima sa oznakom Maestro u zemlji i inostranstvu.

Luka Usković iz CKB-a kaže da studentima kartica pruža brojne povoljnosti, pogotovo popuste na kupovinu avio karata kao i popuste na usluge ugostiteljskih objekata.

“Nakon vrlo uspješne saradnje koju su ostvarili Master Card, ISEK kompanija i OTP banka u Srbiji, sličan koncept smo prenijeli i na tržište Crne Gore. Dakle tri brenda kreiraju jednu platnu karticu, u pitanju je kartica koja ima oznaku Maestra i važi u više od 100 zemalja svijeta. Mi volimo da su naši klijenti posebno studnti, koji imaju više od 18 godina i redovni su studenti, mogu koristiti karticu bilo kad i bilo gdje to znači na preko 3 miliona prodajnih mjesta u svijetu i na preko 4 hiljade CKB poslovnica. Ističem da kartica služi kao identifikacioni dokument, a što se tiče benefita tu su popusti od Montenegro airlines-a pa do popusta u lokalima“, kazao je Uskoković.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *