SocGen: Plaćanje u ratama uz Visa Electron karticu

Dodajte komentar

Societe Generale Montenegro promovisala je Visa Electron karticu kojom građani mogu kupovati i plaćati proizvode na 12 rata u većem broju prodajnih mjesta u Crnoj Gori.

Visa Electron karticom Societe Generale Montenegro građani mogu plaćati robu u ratama bez dodatnih troškova, bez kamate i bez provizije. Dovoljno je da na prodajnom mjestu odaberu proizvode koje žele i da plate karticom samo prvu ratu, a sve ostale rate će se naplatiti u narednim mjesecima u jednakim mjesečnim iznosima“, saopšteno je iz Societe Generale Montenegro, prenosi CdM.me.

Na ovaj način građani mogu odmah doći do odjeće, obuće, tehničke robe, namještaja, tepiha, kozmetike i drugih proizvoda kod trgovaca sa kojima banka ima ugovor o saradnji.

VISA Electron kartica Societe Generale Montenegro se od početka ove godine izdaje sa čipom, pa vlasnik kartice prilikom plaćanja mora da koristi PIN kod, koji može da promijeni na bankomatima Societe Generale Montenegro.

“Klijentima je na raspolaganju i SMS servis izvještavanja koji im omogućava da nakon svake transakcije, na svoj mobilni telefon dobiju SMS poruku sa informacijom o utrošenom iznosu i preostalom stanju na računu“, dodaje se u saopštenju.

Spisak prodajnih mjesta na kojima građani mogu kupovati i plaćati robu u ratama ovom karticom dostupan je na sajtu banke www.societegenerale.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *