Dan usluge Hypo banke u Bijelom Polju

Dodajte komentar

Hypo Alpe Adria banka organizuje Dan usluge u Bijelom Polju gdje će se sadašnji i potencijalni novi klijenti upoznati sa cjelokupnom ponudom te finansijske institucije, saopšteno je Portalu Analitika iz HAAB.

Direktor bjelopoljske ekspoziture Miloš Medenica predstavio je klijentima proizvode banke, a kako je danas bila u toku isplata penzije, najstariju bjelopoljsku populaciju je najviše zanimao unaprijeđeni paket za penzionere, koji je u Hypo Alpe Adria banci mogu dobiti kredite i do deset hiljada eura bez žiranata, uz životno osiguranje.

Nove klijente čekala su iznenađenja- prva tri klijenta koji su otvorili redovni račun i aplicirali za Visa karticu dobili su na poklon mobilne telefone i promotivni materijal.

-I ostale posjetioce bjelopoljske ekspoziture Hypo banke čekaju prijatna iznenađenja i pokloni- navedeno je u saopštenju.

U bjelopoljskoj ekspozituri organizovani su i besplatni medicinski pregledi- svi sadašnji i budući klijenti banke mogu besplatno dobiti opšti medicinski pregled, mjerenje krvnog pritiska i sadržine šećera u krvi. Pregled obavlja profesionalno medicinsko osoblje.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *