Sava Montenegro osiguranje: Blizu 800.000 eura profita za prvih 9 mjeseci

Dodajte komentar

U Podgorici je otvorena treća poslovnica Sava Montenegro AD. Nova poslovnica se nalazi u ulici 27. marta, na Zabjelu, a radno vrijeme je svim radnim danima od 08-16 časova.

Otvaranjem poslovnice na novoj lokaciji Sava Montenegro AD omogućilo je svojim sadašnjim i budućim klijentima da lakše i brže dođu do potrebnih informacija i brojnih usluga iz oblasti neživotnih osiguranja.

U poslovnicama Sava Montenegro zainteresovani klijenti mogu osigurati kompletnu imovinu od različitih rizika (kombinovano osiguranje stambenog objekta i stvari u domaćinstvu, osiguranje imovine od: požara i nekih drugih opasnosti, provalne krađe i razbojništva, loma stakla, loma mašina…), vozila (obavezno osiguranje, kasko osiguranje) kao i lica od posljedica nezgode (osiguranje članova domaćinstva, djece, učenika, studenata…).

Na teritoriji Crne Gore posluje ukupno 14 poslovnica i dvije filijale Sava Montenegro AD.

Sava Montenegro nastavila trend pozitivnog poslovanja

Osiguravajuće društvo Sava Montenegro, u stoprocentnom vlasništvu Pozavarovalnice Sava Re, za prvih devet mjeseci tekuće godine ostvarilo je gotovo 800.000 eura profita. Sava Montenegro AD pruža usluge neživotnih osiguranja na crnogorskom tržištu duže od decenije, sa tržišnim učešćem od oko 19 odsto.

Sava Montenegro AD sa preko 160 zaposlenih ostvarilo je za prvih devet mjeseci 2012. godine 8.503.431 eura premije, što predstavlja povećanje od 10.2 odsto u odnosu na isti period prošle godine. Riješeno je 2764 štete, u iznosu preko 3 miliona eura. Sava Montenegro je svoje poslovanje organizovalo u 14 poslovnica u Crnoj Gori, gdje klijentima pruža uslugu od ponude širokog izbora proizvoda do mogućnosti prijave štete, a u fazi otvaranja su poslovnice u Tivtu, Kolašinu, Mojkovcu i na Cetinju, stoji u saopštenju Sava Montenegro.

Društvo je na kraju trećeg kvartala imalo bruto tehničke rezerve u iznosu od 14,8 miliona eura, odnosno veće za 5,39 odsto od formiranih za isti period prethodne godine.

Za prvih devet mjeseci Sava Montenegro AD je ostvarilo pozitivan rezultat poslovanja u iznosu od 798.918 eura.

Akcionarsko društvo za osiguranje Sava Montenegro, član Grupe Sava Re, pruža usluge neživotnih osiguranja na crnogorskom tržištu duže od decenije, sa tržišnim učešćem oko 19 odsto. Društvo posjeduje razvijenu mrežu filijala i poslovnica – savjeti i konkretne usluge dostupne su u svim većim gradovima Crne Gore. (aktuelno.me)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *