Završen konkurs za najbolji sastav na temu štednje

Dodajte komentar

Novčane nagrade od 300, 200 i 100 eura za najbolji sastav na temu štednje juče je Centralna banka uručila za 12 učenika od sedmog do devetog razreda osnovne škole. Prvu nagradu za najbolji sastav učenika šestog razreda dobio je Miloš Damjanović iz OŠ „Sutjeska” iz Podgorice, drugu Sara Avramović iz JU Obrazovni centar iz Plužina, a treću Mia Antunović iz OŠ „Milan Vuković” iz Herceg Novog.

Prvonagrađeni u kategoriji sedmih razreda je Miloš Franović iz kotorske OŠ „Narodni heroj Savo Ilić”, drugonagrađeni Božidar Milošević iz podgoričke OŠ „Vladimir Nazor”, a trećeplasirana je Marija Čupić iz nikšićke OŠ „Milija Nikčević”. Među učenicima osmih razreda najbolja je bila Zvezdana Ivanović iz OŠ „Vuko Jovović” iz Danilovgrada, druga je Ivana Radović iz OŠ „Milorad Musa Burzan” iz Podgorice, a treća Enesa Hamzić iz barske OŠ „Srbija”.

Najbolja u kategoriji devetih razreda je Marija Vušurović iz podgoričke OŠ „Sutjeska”, drugu nagradu dobio je Miloš Mijailović iz OŠ „Lovećenski partizanski odred” sa Cetinja, a trećeplasirana je Anđela Raspopović iz OŠ „Vuko Jovović” iz Danilovgrada.

Nagrade su dodijeljene na prigodnoj svečanosti u Muzeju novca CBCG na Cetinju, a podijelili su ih direktorka muzela Marijeta Špadijer i direktor CBCG Radojica Luburić. Takmičilo se 37 škola sa 105 radova.

dan.co.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *